Rapport ifrån Dårhuset 59

Blääääää... Det är nog det mest intellektuella som går att läsa en dag som denna. Det summerar mina tankar på ett alldeles ypperligt sätt. Måste dock plugga lite nu känner jag, och se till att det blir lite ordning på saker om ting! Men först ska jag spela lite.

Rapport ifrån Dårhuset 1-10

Lägger över inlägg ifrån lunar-bloggen, som jag kunnat uppdatera ifrån min mobil.
Inlägg 1-10



Inlåst Sön 2 dec 2007 13:37 Övrigt, 31 läsare totalt
För allas vetskap, så går det inte att få tag i mig, då jag sitter bakom lås och bom sedan i tisdags och tills vidare. Varken tillgång till mobil eller internet. :/ det märks väl när man får komma ut igen. Jag är dock inte kriminell. Ha det gött!
Rapport ifrån dårhuset Lör 8 dec 2007 20:23 (Uppdaterad Lör 8 dec 2007 20:36) Övrigt, 25 läsare totalt
För att undvika missförstånd, så får jag väl säga som det är helt enkelt. Jag sitter inte häktad, jag har inte överhuvudtaget hamnat i något som helst problem med rättvisan. Dock sitter jag på en låst psykiatrisk avdelning. Så, nu var det sagt. I 11 dagar har jag stirrat in i en äckligt ljusgul vägg, och var jag inte galen då jag blev inlagd, så lär jag vara det när jag kommer ut. Förhoppningen är att jag åtminstone ska få komma ut en sväng till jul. Wiie, eller nått.

20:31 - Via WAP


Det är så otroligt frustrerande att sitta inlåst. Mer eller mindre mot sin vilja. Den enda möjligheten till luft är en liten uteplats med 4 meter inga staket runt. Sen att man dessutom bor tillsammans med folk som har psykiska störningar av både det ena och det andra slaget, gör inte saken bättre. Man får tacka gudarna för att jag får använda Mobilen ibland, så att jag får någon som helst kontakt med världen utanför dessa väggar.

20:36 - Via WAP


Jag som i regel tvekar till att ta en vanlig värktablett, får le och svälja både det ena och det andra, när det gäller antidepressiva, lugnande och sömntabletter. Jag längtar hem till min dator. Tack och adjö, för denna gången.
Rapport ifrån dårhuset 2 Sön 9 dec 2007 10:15 Övrigt, 27 läsare totalt
Ja, här ligger man nu. Trött och en aning irriterad. Dåsigheten beror nog främst på medicinerna. Irritationen beror på att jag Imorse, då jag vaknat, insåg att min tröja, min jacka och mitt nästan oöppnade paket cigg var spårlöst borta. Det räckte med att jag gick utanför dörren, där den förvirrade tanten gick förbi, iklädd en svart t-shirt. Ja, hon hade varit inne på mitt rum inatt och plockat på sig diverse saker. Hela Jävla paketet hade hon rökt upp. Sanslöst! Men det ersätter landstinget iaf.
Rapport ifrån dårhuset 4 Ons 12 dec 2007 12:00 (Uppdaterad Ons 12 dec 2007 13:07) Övrigt, 26 läsare totalt
Det är onsdag idag. 15 dagar är avverkade, och fler lär det bli. Igår kom det faktiskt en himla trevlig tjej till avdelningen, som jag satt och pratade med en bra bit in på natten. Det var så trevligt, att inte ens alla sömnpiller tycktes ha någon större verkan. Men med min vanliga tur, så skulle det visa sig att hon fördes bort till uppsala, då hon var skriven där, men pluggar i karlstad. Vilket slöseri, men typiskt vår svenska byrokrati. Snart lunch nu, och jag har blivit rastad idag, en 15 min promenad.

13:07 - Via WAP


Jag måste tillägga, något som jag glömt bort varje gång jag uppdaterat bloggen. Jag kan inte se några blogg-kommentarer, av någon outgrundlig anledning. Så om någon skrivit någonting, så är jag inte medvetet ohövlig när jag inte svarar. På lördag får jag dagpermission. En uppskattad paus ifrån dårhusets ljusgula vardag.
Rapport ifrån dårhuset 5 Tors 13 dec 2007 13:44 Övrigt, 25 läsare totalt
Idag är det lucia. Tankarna går tillbaka till tiden då man hade en tendens att vara väldigt tankad en kväll som denna. Vilken härlig tid. Nu är man 23 år om 8 dagar. Är inte klar med gymnasiet, inget körkort, har inte haft ett enda vettigt jobb och sitter inlåst på ett dårhus. Tragikomiskt dyker upp som ett ord för dagen igen, men denna gången riktat mot mig själv. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
Rapport ifrån dårhuset 6 Fre 14 dec 2007 17:36 (Uppdaterad Fre 14 dec 2007 18:11) Övrigt, 25 läsare totalt
Ligger på min säng och lyssnar till när ännu ett godståg passerar, och klockorna vid övergången klingar, som för att gör mig vansinnigare än vad jag redan är. Hatar mer än innerligt dessa Jävla tågen, och klockorna ännu mer. Tågen går dessutom inte i mer än, sådär 10 km/h, för att göra plågan än längre, och krydda min ångest ännu lite mer. Hata, det är ett ord som missbrukas, och används allt för lättvinnligt. Men jag kan ärligt säga att jag hatar dom tågen.

17:47 - Via WAP


Snart jul. Denna dagen har jag ventilerat lite av min ångest inför denna högtidernas högtid, med en av vårdarna. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. 7 dagar tills jag fyller år, och 10 till jul. Jag börjar på allvar överväga att fira alltsammans här på avdelningen. Liksom för att undslippa all ångest över, vart man skall fira jul, och det faktum att jag inte kunnat köpa en enda julklapp. Sen vad blir det för någon god jul för de närmast sörjande, om jag kommer och är deppig och har grav ångest hela dan

17:53 - Via WAP


Det känns inte så lyckat helt enkelt. Men ännu har jag inte bestämt mig. Kanske mina lyckopiller gör skäl för sitt namn snart, då ser man kanske annorlunda på saker och ting. Kanske inte. Mer än en vecka kvar. Imorgon har jag en dagspermission. Ska bli spännande att se hur jag klarar det. Men det ska bli kul. Lasagne är dessutom väldigt gott, och det är vad mona ska bjuda på. Inte fel!

18:10 - Via WAP


Klockar är 18 nu. 1,5 timmar till kaffet. Folk kan förövrigt skicka sms till mig som vanligt, om det är något. Får ut min mobil med ojämna mellanrum. (Vilket du förmodligen redan insett, med tanke på att jag kan logga in här.) Men så folk vet iaf. Det är så vansinnigt tråkigt här. Även om man får höra en hel det komiska saker här, Som; "vad gör du här? Du är snäll, rolig och ser jävligt bra ut." sen en annan som säger sig vara förälskad i mig. Ha ha. Det är då man vet att man befinner sig på ett dårhus!
Rapport ifrån dårhuset 7 Tis 18 dec 2007 15:08 (Uppdaterad Tis 18 dec 2007 15:50) Övrigt, 23 läsare totalt
I 21 dagar har jag suttit här nu. 3 veckor. Tre Jävla veckor. Tiden börjar gå fortare nu, det är lite underligt att man kan, på något vis, vänja sig vid denna otroliga tristess. Det börjar nästan bli någon form av likgiltighet. Det känns som att det kvittar. Jag vet inte längre om jag är glad eller ledsen, jag följer bara apatiskt med strömmen. Frukost-förmiddagskaffe-lunch -eftermiddagskaffe -middag -kvällsfika. Lite pingis emellan. Det är min tröst, jag har blivit jävligt bra på pingis nu.

15:22 - Via WAP


Det är jävligt irriterande att man inte kan skriva en begränsad mängd text, när man uppdaterar bloggen via wap. På fredag är man ett år äldre. Hemska tanke. Någon som kan hjälpa mig att vrida tillbaka tiden 5 år? Tänk vad mycket jag hade kunnat göra annorlunda. Tänk om jag hade kunnat stanna kvar i kalmar, och fixat skolan åtminstone. Jag har sån ångest över de val jag gjort längs vägen, som lett mig till ett ljusgult rum, på en låst psykiatrisk avdelning. Jag känner mig så otroligt ensam. Fruktansvär ensam

15:37 - Via WAP


För 21 dagar sen hoppades jag, att jag skulle lyckas med en sak åtminstone. Är det då inte en aning ironiskt att jag misslyckades. Allting var liksom klart. Men icke. Någonting Jävlas med mig. Jag skäms inte över att jag ligger här. Men jag skäms så fruktansvärt över att jag misslyckats. Igen. Jag skäms över att folk vet om att jag misslyckats. Igen.

15:49 - Via WAP


Det jobbigaste som finns är när andra säger att det var bra att klarade mig. Då vill jag bara krypa ut ur min kropp och gömma mig. För om de bara ser vad jag ser, så hade de inte sagt så. Om de kände mig, så som jag känner mig själv, hade de med glädje kastat ut mig ifrån 10:e våningen. För om inte för jag själv står ut med mig, hur ska då andra kunna göra det? Solen skiner ifrån en klarblå himmel, och rimfrosten glittrar där ute. Men det är likväl ännu en grådaskig dag. Blää. Ta en dag i taget, johan.
Rapport ifrån dårhuset 8 Ons 19 dec 2007 19:27 Övrigt, 23 läsare totalt
Igår var det tyngre än vanligt, vilket kanske gjorde sig ganska tydligt i bloggen. Men jag fick värmande reaktioner på den, som jag nyss läst. Tack för dem! Kommentarer i bloggen kan jag som sagt inte läsa härifrån dock. Idag är det en aning bättre. Så det pendlar på i vanlig ordning. Upp och ned. 22 dagar är avverkade, och tydligen så kanske jag förflyttas till en öppen avdelning snart, de talade om det i förmiddags. Den som lever får se! Nu är det dock kvällsfika. Tack och hej!
Rapport ifrån dårhuset 9 Lör 22 dec 2007 10:29 (Uppdaterad Lör 22 dec 2007 15:15) Övrigt, 21 läsare totalt
Sist jag försökte uppdatera bloggen lyckades jag med konststycket att skriva att i rubrik-fältet. Grattis johan. Därför sket jag helt enkelt i det. Då skulle jag istället författa ett mejl till lilla prich, men då tog jag visst för lång vid på mig att författa det. Så när jag tryckte på skicka, så kom jag till inloggningsfältet. Grattis än en gång, johan. Det var flera som gratulerade mig igår, dock inte av ovan nämnda anledningar, utan det faktum att jag kom ett är närmare pensionen.

10:43 - Via WAP


Så nu står det istället P23 här på lunar, p-23 rimmar. Hihi. En sak som jag inte kan begripa, det är att de dubblade min dos propavan igår kväll. Men likförbannat vaknar jag vid 2, efter 3 timmars horisonttal-läge. Trodde att man skulle vakna först till nyår, men icke. Jag som till och med blev rejält snurrig efter den ovanligt stora mängden "god natt-medicin". Jag fick Förövrigt 3 presenter igår, avdelnings "bög" gav mig en parfym, som jag anar är ganska dyr. United colors of benneton.

10:49 - Via WAP


Den småförälskade polskan gav mig ett sött kort och en mars. Min numer utskrivna pingismotståndare slog in en kexchoklad. Det var lite småkul faktiskt. Godis och Cigg är hårdvaluta här inne. :P nu är det drygt en timme tills jag får komma ut. Ser kallt ut där ute faktiskt. Brrr.



15:00

Nu befinner jag mig utanför de ljusgula väggarna. Sitter hos min farmor på rud, Morfar och Inga-Lill är också här. Man får skavsår i öronen, men det är ändå lite bättre än att sitta på avdelning och pilla navel. Öronen får ju en omgång även på psyk, tanten och polskan är efter en hela dagarna. Sen är det en kvinna, storlek XXXXXXXL som gnäller dagarna i ända, dessutom i ultra-rapid. Så lika stor som hon är, lika irriterande är hon. Men det är inte mycket att göra åt. Man har lärt sig att inte lyssna, och stänga av öronen. "ja" och "Jasså" är väl det enda jag säger om dagarna, tror jag.

Nu vet jag dock inte vad jag ska ta mig för. Inga-Lill och farmor dividerar med varandra, och morfar ligger på soffan. Jag tar tillfället i akt och använder datorn. 2:a gången på 25 dagar nu, så jag får rejäl internet abstinens om dagarna. Nörd som jag är.

Jag vet vad ni kan få göra. Eftersom att jag underhåller och underrättar er om vad som sker innanför psykiatrins låsta dörrar, så får ni underhålla mig genom att rösta GURU. Det ger mig lite stimulans i alla fall. Sen är det så frustrerande att ha 7 röster, och inte komma med på listan. Då det behövs runt 4 röster till. Som sagt, nörd är jag. I övrigt får folk gärna börja uppdatera sina bloggar mer frekvent, så att jag kan roa mig med det om dagarna.


Näe, nu är det dags att röka lite.


Ha det gött allesammans.
Rapport ifrån dårhuset 10 Sön 23 dec 2007 16:02 Övrigt, 22 läsare totalt
Det måste vara dag 26 nu. Oj oj. Inte närmare utskrivning än vad jag varit innan. Imorgon är det jul, och den ska jag fira här på avdelningen, de bjuder ju trots allt på knäck. Jag syndade igårkväll, och i förmiddags. En halv 200g daim-chokladkaka intogs, och fick vara komplement till den missade frukosten. Inte särskilt nyttigt, men farligt gott. Har inte ork att skriva mycket mer nu, så ha det gött, och god jul!

Rapport ifrån Dårhuset 11-20

Rapport ifrån dårhuset 11 Mån 24 dec 2007 13:52 (Uppdaterad Mån 24 dec 2007 14:02) Övrigt, 21 läsare totalt
God jul på er alla. Hoppas att ni har det riktigt mysigt idag. Här på dårhuset är allting som vanligt, med skillnaden att det står lite godis framdukat. Jag är dock bitter. Jag hade enbart en förväntning på julen, inga höga krav alls. Jag ville äta janssons frestelse. Men icke, det har landstingsfacisterna förvägrat oss arma själar. SKANDAL! Jag planerar mat-kravaller, all min erfarenhet ifrån göteborgskravallerna skall jag ta fram. Så när ni hör om det på nyheterna, så ligger min mage bakom verket.

14:01 - Via WAP


Gårdagen var en av de absolut jobbigaste sen jag kom hit. Jag hade en sån enorm Jävla ångesten, jag fick brottas med mig själv i timmar, och mitt vanliga lugnande hjälpte inte ett dugg. Jag satt och skakade, när jag kämpade mot mina egna impulser. Det går inte att förklara den känslan. Usch och fy. Men till slut tryckte de i mig det tunga artilleriet, och först då började det släppa. Varför det kom, eller vad det berodde på vet jag inte. Det var sjukt Jävla jobbigt iaf. Fy fan. Men jag somnade gott sen.
Rapport ifrån dårhuset 12 Tis 25 dec 2007 13:36 Övrigt, 20 läsare totalt
Dag 28. Juldagen. Äntligen är julafton förbi, nu väntar jag bara på att hela december ska gå mot sitt slut. En vecka kvar tills 2008, ett nytt år, nya möjligheter, och framför allt, ett helt år tills nästa gång det blir december! 2008 ska bli året då jag ska lyckas. Eller misslyckas med att misslyckas, kanske ligger närmare till hands. Men först ska jag överleva 2007.
Rapport ifrån dårhuset 13 Ons 26 dec 2007 20:29 Övrigt, 19 läsare totalt
Dag 29, var inte vilken dag som helst, utan det blev permission! Inte vilken permission som helst heller, utan för första gången på myyyyyycket länge, så var vi 4 syskon samlade. Det är lite mysigt faktiskt, trots att man sitter ute i obygden, eller Munkfors som det heter.

Alldeles nyss ringde en himla mysig skånska, vilket var en rejäl överraskning. Riktigt skoj. :) Hinner inte skriva så mycket just nu, måste försöka vara lite social. Kanske kommer lite mer senare.

Förresten, Grattis Prich! :)

ha det godis!
Rapport ifrån dårhuset 14 Tors 27 dec 2007 11:46 Övrigt, 22 läsare totalt
Idag är det en månads sen jag blev inlagd. Hela december har jag tillbringat här snart. Något som jag inte kunnar drömma om den ångestfyllda novemberkvällen för 30 dagar sen. Fast en månad av de 276 jag funnits till är väl en ganska kort period. Inte ens en procent, eller ens en halv hundradel av mitt liv. Usch vad gammal jag är. Nu är det snart lunch. Tack och hej.
Rapport ifrån dårhuset 15 Lör 29 dec 2007 13:30 (Uppdaterad Lör 29 dec 2007 13:43) Övrigt, 26 läsare totalt
Idag orkar jag inte räkna ut hur många dagar jag varit här nu. Lite nya människor har det dock dykt upp, idag kom det faktiskt en påskkärring, som förmodligen flygit lite vilse då hon skulle till blåkulla. Sen har vi en som tagit sm-guld i fotboll, som kom för ett par dagar sedan. Samt en mycket trevlig tjej som bor i england. Ja, sen har vi en kvinna som tror att alla heter claire olsson. "hej, heter du claire olsson?" så svarar man " nej, johan heter jag" "gud så obehagligt" säger hon. Om och om igen.

13:37 - Via WAP


Så man kan ju faktiskt förstå att man sitter på ett dårhus i somliga fall. Men som tur är, så kommer det in folk då och då, som går att prata med. :)

13:42 - Via WAP


Dagens visdomsord: det syns i ditt bajs, då du ätit majs.
Rapport ifrån dårhuset 16 - nytt år Tis 1 jan 11:44 (Uppdaterad Tis 1 jan 11:57) Övrigt, 23 läsare totalt
Gott nytt år på er alla. Själv upplevde jag en nyårsafton utöver det vanliga. Istället för våldsamt supande, blev det werthers orginal och pommac, och fyrverkerier beskådade genom pansarglas. Men jag fick en nyårskram iaf. Tjejen ifrån england, och jag satt uppe ett tag efter tolvslaget och väntade på att nattmedicinen skulle verka, och tittade på rusch hour. En konstig nyårsafton faktiskt. Helt enkelt ett konstigt slut på en konstig månad, och på ett jobbigt år.

11:56 - Via WAP


2007 var året då jag tappade mig själv i marken, och gick i tusen bitar. December har varit månaden då jag tvingats lappa ihop mig själv, ett pussel som jag inte klarar ensam. Ett enormt pussel, där man inte ens vet vart man ska börja. Men jag måste försöka. Mitt nyårslöfte i år blir att jag ska må bra när det är dags för 2009. Att mitt pussel ska vara till större delen löst tills dess. I övrigt önskar jag inget annat av mig själv. Nu ska jag dock äta. Gott nytt år, än en gång!
Rapport ifrån dårhuset 17 Tors 3 jan 20:19 (Uppdaterad Tors 3 jan 20:27) Övrigt, 16 läsare totalt
Alla goda ting är 3, sägs det. Är det därför "rapport ifrån dårhuset 3" helt har hoppats över? Funderat på det länge nu. För 2 och 4 finns, men 3:an är puts väck. Besynnerligt. Hur har då dessa dagarna utan uppdatering varit, undrar ni säkert. Inte bra, men inte heller jättedåliga, får bli mitt inte allt för uttömmande svar. Idag har det varit tråkigt, dels för att jag är så ofantligt trött, då jag inte kunnat sova bra, trots allt de trycker i mig på kvällen. Dels för att tjejen ifrån england blev utskriven

20:27 - Via WAP


Det sistnämda var nog tråkigast. En otroligt trevlig tös, och en av de ytterst få som jag faktiskt trivdes ihop med bland de inlagda. Men man får vara glad för hennes skull i alla fall. I övrigt så kan jag nämna att jag haft lite trevligt besök, och det är min 37 dag här. Tiden går fort när man har roligt, sägs det. Då kan du föreställa dig hur långa de 37 dagarna varit! Nu funderar jag på att be om nattmedicinen och invänta dag 38. Tack och hej!
Rapport ifrån dårhuset 18 Fre 4 jan 20:58 Övrigt, 20 läsare totalt
Jag har nog haft ett ganska händelserikt liv egentligen. Jag funderade lite på det nyss, man har gjort rätt mycket. Varit på många platser, upplevt en hel massa saker. Tänk om man bara hade begåvats med lite författar-talang, då hade man kunnat skriva en bok. ;) nu är klockan nio, dags att låsa in telefonen. Adjö så länge.
Rapport ifrån dårhuset 19 Lör 5 jan 13:38 (Uppdaterad Lör 5 jan 15:31) Övrigt, 18 läsare totalt
Idag är det alltså lördag. Fast det är ju egentligen ingen skillnad från dag till dag här på avdelningen. Allt är det samma, lite mindre personal och någon halvdan efterrätt till maten. Har man tur så kan det ju gå något kul på tv sen till kvällen, men det är tveksamt. Dagarna är sig lika. Lika tråkiga. Idag blir det väl iaf lite besök såsmåningom, ett förhoppningsvis trevligt avbrott i vardagens ljusgula tristess.

15:31 - Via WAP


Jag begriper inte varför jag inte sover bra om nätterna. I synnerhet inte nu när de trycker mig full med medicin innan jag går och lägger mig. Imovan, propavan och remeron borde väl ändå få en i däck, men icke. Inatt fick jag gå upp vid 3-tiden, då jag i vanlig ordning vaknat, och fick en dubbel dos lugnande dessutom. Först efter det fick jag sova ett par timmar i sträck, och kände mig lite utvilad i alla fall. Det är så fruktansvärt jobbigt när man är Skittrött, men inte kan sova. :/
Rapport ifrån dårhuset 20 Sön 6 jan 11:22 (Uppdaterad Sön 6 jan 17:45) Övrigt, 22 läsare totalt
Fick dubbel dos sömnmedicin igår. Då kan du föreställa dig hur irriterad jag var när jag vaknade, och tittade på klockan. 03:05. Jag begriper det inte. Man borde ju ligga och dregla som en klubbad säl, minst hela natten. Men icke! Men jag börjar må lite bättre nu igen, peppar peppar. sakta har den där outhärdliga ångesten börjat släppa sitt grepp. Den finns kvar och spökar så smått, men har inte behövt sitta och skaka på ett tag. Tack och lov. Några problem har lättat, andra har tillkommit. Men kanske...

17:34 - Via WAP


Jag skulle inte skrivit något om att det var en bra dag. För sådant tal får man äta upp omgående. Misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär misär. Så det så. Jag vill hem, ta en öl, se en bra film och dra täcket över huvudet. Eller ja, 10 öl kanske. Begriper inte varför alkohol inte ingår som en behandlingsmetod. Hade sååå gött.

17:44 - Via WAP


40 dagar utan en droppe alkohol. Det har nog inte hänt sen jag var, öhm, 12? Jag tycker ju åtminstone att jag kunde då köpa mig ett sexpack folköl, men vårdarna tittade väldigt surt på mig sist jag gav dem det förslaget. Suck.

Rapport ifrån Dårhuset 21-30

Rapport ifrån dårhuset 21 Mån 7 jan 17:27 (Uppdaterad Mån 7 jan 19:03) Övrigt, 20 läsare totalt
Idag har varit en Skit-dag. Allting har blivit fel. Det börjar med att jag som vanligt vaknar mitt i natten, och sömnen blir alltså inte längre än ett par timmar. Detta trots att de åter igen höjt medicineringen. När jag kommer väl går upp, så säger de att jag snart ska ha samtal med överläkaren. Jag väntar fortfarande... Idag skulle jag göra en enkel sak, föra över pengar för hyran. Jag får åka hem till mig, då är datorn paj. I ett tappert försök att få liv i den, så har jag förmodligen sönder min nät-del.

17:35 - Via WAP


Så nu är båda datorerna döda. Och hyran kunde inte betalas, för att personalen som var med mig skulle sluta för dagen, så vi hann inte till banken. Jag får panik! Jag har ingen som helst kontroll över mitt liv. Eller ja, jag kan ju förfarande Skita när jag känner för det, men det är ungefär så långt min makt sträcker sig. Jag får reda på av min farmor, att morfars sambo skriver brev till soc, om mig, utan att tala med mig. Jag blir totalt Jävla omyndigförklarad.

17:39 - Via WAP


Det enda jag kan göra, är att sitta som ett förbannat kolli, äta ett halvt apotek, Skita, röka och misslyckas med att sova. Var jag inte galen innan, så kommer jag att bli.

18:51 - Via WAP


Jag är så trött, både bokstavlig och bildligt menat. Gud nåde den stackare som retar upp mig idag. Det känns som att hela jag ska brisera vilken sekund som helst. Så jag får väl hålla mig på rummet tillsvidare, för säkerhets skull. Nämnde jag att mina sista hela par byxor gick i sönder nyss, till råga på allt. Så nu är det m90-byxor som gäller, för det är iaf lite bättre än landstingets blå mjukisbyxor, som visar hela arslet för allt och alla. Dessutom är de grymt fula.

19:03 - Via WAP


Jag är övertygad om att de gjort den så fula de kan, liksom för att Jävlas med en. Sen passar inte kläderna överhuvudtaget. Allting är för stort. Bara kalsongerna kan man använda som 4-mannatält. För det finns inte en chans att de varken försökt få det fint eller praktiskt, utan förmodligen kommer det ifrån afghanistans överskottsbolag, som betalat för att någon ska ta emot de kläderna. Näe. Då har jag hellre på mig militär-byxor och en munktröja, och ser ut som ett "hej-kom-och-hjälp-mig-hiphoppar-fån"
Rapport ifrån dårhuset 22 Tis 8 jan 13:40 (Uppdaterad Tis 8 jan 18:47) Övrigt, 20 läsare totalt
Jag ska försöka vara mindre bitter idag, än vad jag var igår. Fick äntligen samtal med överläkaren idag, och de ska öka medicineringen. Igen. Men ett ljus i vintermörkret är att de försöker hitta plats av mig på en öppen avdelning inne i stan. Sen ska jag få köpa byxor, äh betala hyran idag, de tröttnade nog på min irritation igår. Nu ska jag gå och tänka rosa tankar.

18:47 - Via WAP


Det är väl tisdag idag, alltså är det 6 veckor sen jag kom hit, eller 42 dagar. Jag vet att jag ältar det till förbannelse, men det blir väl så när man inte har något vettigare för sig. Nu har jag köpt mig två nya byxor. Det var ingen rolig upplevelse, då jag till min stora förskräckelse insåg att jag har gått upp en storlek, sedan jag kommit hit. Inte nog med att jag är olycklig, jag är tjock också. Förbannat.
Rapport ifrån dårhuset 23 Ons 9 jan 11:33 (Uppdaterad Ons 9 jan 11:42) Övrigt, 22 läsare totalt
Nu käkar jag 8 tabletter innan jag ska sova, efter att upptrappningar de gjort. Jag som nästan aldrig ens vill ta en huvudvärkstablett. Min stackars lever, är det inte vin och öl, så är det piller. Ingen rast ingen ro. Drömde något alldeles underbart inatt. Jag fick komma hem, och jag fick dricka av den ensamma ölen i kylskåpet. Sexdrömmar, släng er i väggen. Denna var bra mycket bättre. :)

11:41 - Via WAP


Ca 2500 per dygn kostar jag när jag ligger här. 2500*43=107500. Hade jag bara fått åtminstone existensminimum av soc, så hade jag kanske aldrig behövt hamna här. Tänk vad staten skulle tjänat på att inte vara sådana snikna surfittor. De dumma Jävlarna skjuter sig själva i foten, när de försöker ta kål på mig. Tillåt mig att små-le. Skadeglädjen blir en viss tröst nu faktiskt. Jag fick förresten ett kärleks brev till mig på avdelningen igår. Inte varje dag! :)
Rapport ifrån dårhuset 24 Tors 10 jan 15:06 (Uppdaterad Tors 10 jan 15:14) Övrigt, 20 läsare totalt
Idag vet jag inte vad jag ska skriva. Jag känner mig så uppgiven, tom och trött. På avdelningen är det inget liv alls idag, tomt och segt. Alla tycks ha hamnat i något grönsaks-tillstånd, och bara är. Jag ser världen rusa förbi, på andra sidan pansarglaset, medans jag sitter här inne där tiden står stilla. Alla är på väg någonstans, och jag sitter still. Fast på samma ruta, dag ut och dag in. Jag väntar bara på nästa måltid, eller nästa gång det är dags för medicin.

15:14 - Via WAP


Det är dock ingen ångest idag, vilket är rätt skönt. Nu är jag bara nedstämd i största allmänhet. Ikväll ska jag dock få prova en ny sömnmedicin, ska bli spännande att se om den slår ner mig på ett tillfredsställande sätt. Jag längtar hem... Dock så vet jag inte vart det är längre.
Rapport ifrån dårhuset 25 Fre 11 jan 12:28 (Uppdaterad Fre 11 jan 12:37) Övrigt, 19 läsare totalt
Allt kan hända här på avdelning 1. Jag kan ha viss förståelse för pojkar som råkar pinka utanför, även om det är jävligt irriterande. Men här har vi någon som inte fäller upp locket till toan när de urinerar, vilket leder till att hela toaletten är fylld av piss. Nåja, nu vet man vilken toalett man inte ska gå in till. Tills igår. Då det märkligaste hittills inträffade. Någon hade lyckats Skita BREVID toaletten. Hur i helvete kan man misslyckas med att Skita rätt. Helt Jävla otroligt, och makalöst äckligt.

12:37 - Via WAP


Men något ännu märkligare hände igår. Jag tror bestämt att jag sov hela natten, helt otroligt. Fick en Imovan, två propavan, 2 ml teralen, 90 mg remeron, sobril och stesolid. Det vore ju fan om man inte skulle gå i däck på den blandningen. Jag kände mig lite lätt bakfull Imorse. Bakfull, men utvilad! Så dagen har börjat rätt bra.
Rapport ifrån dårhuset 26 Lör 12 jan 15:39 (Uppdaterad Lör 12 jan 16:45) Övrigt, 19 läsare totalt
Idag är det lördag igen, men det är ändå detsamma. Dag ut och dag in, samma rutiner, samma tristess. Det är därför jag tjatar en hel del om mina mediciner, de det är en av de då sakerna som händer en vanlig dag. Jag kan inte heller skriva allt för ingående om mina medpatienter, då det är sekretessbelagt. Fast idag har jag faktiskt spelat shack, och vårdaren som ställdes mot mig tvingades ge upp, tack vare min intelektuella övermakt. Imorgon är det permission, vilket ska bli gött, då det var ett tag sen nu.

16:45 - Via WAP


Okej, bara för att jag skrev att ingenting hände idag, så skedde två lite unika saker. Dels så åt jag inte upp min mat, då det var brocolli-paj, som smakade mögel. Tvi. Men innan dess lyckades en person här inne dricka en flaska med alkohol-gel, som man annars tvättar sig med. Han blev full och glad. Personalen tyckte dock inte att det var lika kul. Så det blev razzia! Wie!
Rapport ifrån dårhuset 27 Sön 13 jan 10:02 Övrigt, 23 läsare totalt
Ligger i sängen, och försöker hålla mina ögonlock uppe. Jag blir sååå trött, och i princip bakfull efter den nya sömnmedicinen. Jag drömde förövrigt något skumt inatt. Jag stod och väntade på att mitt flyg skulle komma, när plötsligt ett flygplan kraschar. Och ett till, och ytterligare ett. Till slut bra regnade det flygplan överallt. Så jag kom inte iväg på min solsemester. :( men men, får trösta mig med permissionen idag! Tack och hej.
Rapport ifrån dårhuset 28 Mån 14 jan 12:59 (Uppdaterad Mån 14 jan 13:41) Övrigt, 20 läsare totalt
Igår var en händelserik dag, med en tur till bergvik, staun och hem till min lägenhet tillsammans med helena. Jag är ju förfarande inte kapabel att ta hand om mig själv. Ifrån början var tanken att vi skulle sett någon bio och bowlat. Det var ingen film som verkade sevärd, och bowlingen skulle kosta 240 kronor för en timme. Kyss mig arslet, tänkte jag och vi begav oss ut på stan. Där köpte jag en ny hårddisk till min barbara. Väl hemma inser jag att den inte funkar. BAJS! Var nog ett ord som jag kunde sagt.

13:08 - Via WAP


Men jag kom något bättre att fördriva tiden hemma med. Kolla om medicinernas biverkningar börjat komma än. Det hade de inte. Sen på var jag så jävlig att jag drack en öl hemma. Sååå gott. Men efter att ha ätit på både max och mcd, var det dags att åka hem, lagom till kvällsfikat. Sen satt jag uppe och väntade på fotbollen, och tjatade, bönade och bad. Till slut gick de med på det, jag plågas igenom första halvlek, för snart hoppar elm in, tänker jag. Men icke, istället trycker de in en hej drös idioter.

13:11 - Via WAP


Då blev jag riktigt irriterad, sade några väl valda ord och gick och la mig. Förbannade lagerbäck. Nu ska jag röka, adjöken

13:41 - Via WAP


Jag glömde ju nästan bort att skriva det roligaste ifrån igår. Nattbuss anna kom förbi mcd med sina pojkar. En pytteliten bebis på 4 veckor, en riktigt söt liten krabat. :D
Rapport ifrån dårhuset 29 Ons 16 jan 13:39 (Uppdaterad Ons 16 jan 16:25) Övrigt, 17 läsare totalt
Dag 50. Kanske är något att fira? Idag hade jag samtal med läkaren, det går emot ljusare tider. Nu har jag vårdgrad 2, äntligen!! Det innebär att jag får gå utan personal på herrhagen. Jag tror inte ni kan föreställa er hur underligt det känns att gå ut, ensam, efter 50 dagars dygnet-runt-bevakning. De tittar ju till och med in i rummet regelbundet om natten. Så nu när jag gick ensam ute, visste jag knappt vart jag skulle ta vägen. Var bara ute i i drygt en kvart, sen ilade jag tillbaka till tryggheten här.

16:25 - Via WAP


Förresten vann jag i bowling igår. 2 ggr dessutom. :)
Rapport ifrån dårhuset 30 Tors 17 jan 11:38 (Uppdaterad Tors 17 jan 13:15) Övrigt, 21 läsare totalt
Dag 51. Nu har jag alltså kommit upp i en samhällsekonomisk kostnad av 127500 kronor, minst. Kunde de inte bara gett mig dom pengarna för 52 dagar sen istället? Hotel lpt är billigt för mig, men dyrt för dig. Jag är den som varit här näst längst nu. Det är ganska otroligt. Fast när jag tänker tillbaka på den första tiden här, och sista tiden hemma. Så inser jag nu, att det var långt ifrån bra. Det var riktigt Jävla illa. När jag satt och skakade, av ren och skär ångest, verkligen skakade.

11:47 - Via WAP


När jag satt i timtal på golvet i ett av rummets hörn, och bara ville sluta andas. Det spelade ingen roll vad de tryckte i mig, jag ville inte mer. Jag kunde inte sova om nätterna, vaknade ständigt efter några timmar, och vred på mig i Hopp om att somna om. Först nu sover jag på riktigt, men det är med ett halvt apotek i kroppen. Det är sjukt. Jag är sjuk. Jag vet att vissa inte kan förstå att det är så, som inte begriper att det inte bara är att rycka upp sig och tänka glada tankar. Eller att se framåt.

11:55 - Via WAP


Jag blir så trött på en del som försöker få mig att besluta vad jag ska göra när jag kommer härifrån. För jag vet inte hur jag tänker då, för vem vet, jag kanske till och med börjar få hyfsat rationella tankar när jag är utskriven. Men det vet jag först då, och den som försöker tvinga fram något ur mig idag, skulle bli besviken. Nu är det dags för lunch igen.

13:13 - Via WAP


Nu har jag ätit lite. Men nu efter lunch upptäckte jag en rätt kuslig sak. En av de inlagda här är ingen vanlig svensson om man säger så. Det är synd att det är sekretess, för annars hade ni fått läsa om något smått otroligt. Jisses.

Rapport ifrån Dårhuset 31-40

Rapport ifrån dårhuset 31 Fre 18 jan 11:37 Övrigt, 20 läsare totalt
Idag blir det en tur hem till lägenheten. Det känns nästan lite främmande när man åker dit, efter så lång tid här, på avd 1. Men men, då har jag lite tid att greja med datorn, och dona lite annat smått och gott. Förlorade i shack nyss, lite enerverande.
Rapport ifrån dårhuset 32 Lör 19 jan 20:14 Övrigt, 20 läsare totalt
Befinner mig i detta nu, hemma i min lägenhet. Känns härligt att sitta och bara slappa, kunna ha bältet på mig och dricka en folköl (Fast det berättar jag inte för någon). Men det är inte långt kvar tills dess att jag tvingas bege mig tillbaka till avd 1, och rum 53. Den efterlängtade friheten kommer nog inte än på ett tag, även om världen blivit något ljusare.

Till min enorma besvikelse har jag inte sovit de senaste två nätterna. Trots de enorma mängderna medicin de tutar i mig. Så jävla tråkigt, med tanke på att det började gå bra, och jag sov bra många nätter i rad. Men, men. Jag får väl be om dubbel dos av den senast insatta medicinen också. Jag tar och provar inatt också, sen får jag be om extra.

Jag ska vara tillbaka innan 22, jag undrar vad som händer om jag skiter i det? Rikslarm, och mig i TV inatt kanske? Ah, jag är inte så nyfiken, utan får snällt se till att vara tillbaka i lagom tid. För säkerhets skull. För jag vill ju inte få vårdgrad noll igen, uscha.

Idrottsgalan går i repris nu. Vem vill se den igen, egentligen? Är ruskigt trött på alla galor, hit och dit. Humor på dagisnivå och värdelösa tacktal. Då är det nog bättre att titta in i en ljusgul vägg, inne på hispan.

Jaja, nu är det dags att lämna lunar åt sitt öde igen. Men bli inte ledsen om jag inte svarar på gästboksinlägg och dylikt på en gång, utan ibland orkar jag bara inte. Men det kommer nog så småningom. ;)

Rapport ifrån dårhuset 33 Sön 20 jan 15:25 (Uppdaterad Sön 20 jan 15:30) Övrigt, 16 läsare totalt
Dag 54. Idag har jag gjort något nyttigt i alla fall, jag passade på att springa en runda, runt lambergstjärn, 2-3 kilometer. En pytterunda för mig egentligen, men jag flåsade som en kåt hund efteråt, utan att ha hållt ett allt för högt tempo, tog drygt 10 minuter. Konditionen är som bortblåst efter att ha suttit här så länge, och bara ätit. Och ätit. Så jag har noterat hur magen sväller, och jag har inte kunnat göra något åt det. Men nu ska det bli ordning på det hela igen.

15:30 - Via WAP


Istället för stockholm maraton, får jag sikta på karlstad stadslopp nu till sommaren. Den rundan är bara en mil, och det kan jag nog springa redan om ett par veckor utan svårighet. Jag måste verkligen komma igång med detta nu. Sen känner jag mig tvungen att slå några ur personalen som också ska springa det loppet. Allt annat vore pinsamt! Nu ska jag vila benen lite till.
Rapport ifrån dårhuset 34 Mån 21 jan 10:53 Övrigt, 17 läsare totalt
Jag har noterat att det har blivit en markant ökning av läsare i den har bloggen. Undrar vad det kan bero på. Det är väl lite som en såpa, en värld som få har sett. Eller är det rent av så att folk i allmänhet tycker om att läsa om andras olycka? För det skulle ju förklara varför folk köper skvallertidningar. Men förstå mig rätt, jag tycker personligen att det är kul med många som läser. Oavsett vilka dunkla motiv som ligger bakom. :P snart ska jag övertyga min överläkare, att jag ska ha vårdgrad 3.
Rapport ifrån dårhuset 35 Tis 22 jan 17:11 (Uppdaterad Tis 22 jan 17:14) Övrigt, 13 läsare totalt
Nu är det verkligen ett dårhus, i ordets rätta bemärkelse. Ovanligt många skumma människor är inlagda här nu, där den ena är värre än den andra. Det är som ett distriktsmästerskap i psykoser, där vissa försöker överträffa de andra. I grenar som "1000 m skjuta fotölj runt avdelningen", "hälla kaffe i så många soffor man kan, på kortast tid." "piss-och-Skit tävling på så många ställen som möjligt utanför toaletten." även "osammanhängande tal" och den grenen som jag har störst chans i. "äta massor med medicin"

17:14 - Via WAP


Idag har jag haft lite besök, och varit på stan en sväng. Jag har bland annat köpt 4 guillo-böcker på myrorna, så att dagarna kan gå. Får ta och börja med dem nu tror jag.
Rapport ifrån dårhuset 36 Ons 23 jan 09:00 (Uppdaterad Ons 23 jan 11:09) Övrigt, 20 läsare totalt
Nu ligger jag här i sängen, och försöker bli av med bakfyllan ifrån alla sömnmediciner. Det är just nu dubbel dos av både teralen och propavan. Så jag är inte allt för pigg nu när jag nyss vaknat. En tallrik havregrynsgröt är intagen. När jag piggnat till sen, så ska jag ringa soc i Mörbylånga. De hade tydligen haft lite dåligt samvete över att de inte gjort mer för mig tidigare. Detta ska jag utnyttja, genom att få dem att hjälpa mig att skaffa jobb och lägenhet nedåt kalmar/öland. Det är min plan iaf.

09:07 - Via WAP


Man kan ju alltid hoppas att det kan gå vägen. Jag framförde även min plan för morfar när han kom hit igår, och han verkade faktiskt inte alls lika skeptisk till det som jag först trott. Öland, I'll be back. Kanske i alla fall. Nu ska jag vila ögonen en stund. Puss och petting

10:52 - Via WAP


När jag gick upp idag, fick jag en smärre chock, då jag såg att jag skulle ha läkarsamtal igen. 3 dagen i rad, och trodde givetvis att jag skulle bli skickad till klaragården. Men jag blev aningens lättad, då det handlade om hurvida jag skulle börja plugga lite nu under tiden jag är inlåst här. Så nu drar de i lite trådar, så att jag eventuellt ska få läsa lite på distans härifrån. Kanske är lika bra att använda tiden till något vettigare än att äta, sova, skita och dricka kaffe. Hoppas bara att jag orkar.

11:09 - Via WAP


Man börjar lätt grubbla över existensiella frågor när man sitter här. Jag börjar fundera på om jag finns, enbart för att vara att dåligt exempel. Som johan, ska man inte göra. Säg ett misstag, så har jag begått det, minst en gång. Sen funderar jag starkt på om jag faktiskt är odödlig. Då jag gång på gång klarar mig helskinnad ur de mest underliga situationer. Skumt.
Rapport ifrån dårhuset 37 Tors 24 jan 11:12 (Uppdaterad Tors 24 jan 11:19) Övrigt, 19 läsare totalt
Dag 58. Vaknade inatt och tvingades be om en dubbel dos lugnande för att jag skulle somna om inatt. Du kan ju tänka dig hur ofantligt trött jag var när soc-tanten, ifrån Mörbylånga kommun, ringde vid 8 tiden. Det är knappt att jag kommer ihåg vad vi pratade om. Jag fick fram att jag ville flytta hem, men det var som att hon slog dövörat till när jag nämnde det. Jag var för trött för att stå på mig. Sen ringde morfar också, och berättade att min morbror dragit i lite trådar, angående arbete.

11:19 - Via WAP


Det hadlade om jobb på paradis-verkstaden. Typ ett, vad heter det, krukmakeri? De gör lite ler-grejer iaf. Vilket i så fall skulle innebära att man fick bo i färjestaden, vilket egentligen är en hemsk tanke. Min ungdoms stora hatobjekt, då det bara bodde nötter där. Men jaja, jag borde väl komma över det. Nu ska jag gå och bajsa. Tack och hej, leverpastej
Rapport ifrån dårhuset 38 Fre 25 jan 17:09 Övrigt, 19 läsare totalt
Eller rubriken är kanske lite missvisande. Jag är inte på dårhuset just nu, utan jag är hos Nattbuss Annas syster, då vi är hundvakter. En lite mops-valp. Oerhört fulsöt. Sen brevid mig ligger en liten, liten bebis också.

Det är gött att komma ut lite emellanåt, och bara slippa alla dårar. Men nu har jag väl egentlgen inte tid att sitta här och vara särdeles osocial, utan får sätta mig vid TV:n och vara detsamma istället. ;)

men ha det göttans allesammans..

Mot Öland!
Rapport ifrån dårhuset 39 Lör 26 jan 21:12 Övrigt, 19 läsare totalt
Dag 60 var en ganska lugn dag, då jag efter tolv lämnade avdelning 1, för att bege mig ut på permission. Helena kom och hämtade upp mig, så blev det en tur bort till Värmlands museum. Det var "All världens fest" där, dock inte i ordets rätta bemärkelse, då jag anser att förtäring av alkoholhaltiga drycker bör ses som en av de viktigaste beståndsdelarna, i en fest. Set var det alltså inte, dock en massa påhitt av människor ifrån världens alla hörn. Förra året var Helena med och dansade folkdans där (eller ja, hon spelade Fiol). Tänk att det var ett helt år sedan. Tiden går fort ibland.

Nu står helena över mina axlar, och ängslas över det faktum att vi snart bör gå tillbaka till dårhuset. Dock verkar hon inte begripa att det inte ens tar en halvtimme. Quinnfolk är bra underliga ibland måste jag säga. Jag vill ju tillbringa så mycket tid som möjligt här med, öhm, min dator.

Jag vann ofantligt mycket pengar på V75 idag. Eller inte rikigt. 398:- blev det, och sen har jag kvar V65 imorgon kvar. Så jag hamnar inte på minus i alla fall. Jag som hade hoppats på den där Jackpotten, som så många andra. Men nu får jag väl hoppas på att morgondagen bär lite lycka med sig också. Det är ju trots allt 2 månaders-jubileum för min vistelse på hispan, dé du!

Men nu får jag väl krypa till korset, och göra som Helena säger, innan hon blir skvatt galen och tvingas följa med in på avdelning 1.

Farewell, my friends and foes.
Rapport ifrån dårhuset 40 Sön 27 jan 18:14 Övrigt, 20 läsare totalt
Dag 61, och det är nu precis två månader sedan den olycksaliga kvällen, som slutade i att jag hamnade här. Jag kommer ihåg hur jag kände att det var lång tid då jag varit här i 2 veckor. Nu är jag däremot gammal i gardet, i detta dårhus. Det är bara en som varit här längre nu. Jaja. Idag har jag inte gjort särskilt mycket, utan har legat och läst arn-boken, så att jag snart kan börja på liftarens guide till galaxen. Har avverkat några hundra sidor idag, så snart är den slut. Får fortsätta läsa lite nu.

Rapport ifrån Dårhuset 41-50

Rapport ifrån dårhuset 41 Mån 28 jan 12:17 (Uppdaterad Mån 28 jan 12:28) Övrigt, 18 läsare totalt
Idag, 62:a i ordningen är en lite dryg dag. Jag känner mig inte alls pigg på någonting. Har fått en lite uppgiven känsla som gnager inom mig, den är dessvärre allt för välbekant. Men man kan ju inte alltid vara på topp. Nu har jag i alla fall låst ut riket vid vägens slut, och ska kasta mig över liftarens guide till galaxen. Men orken, och sinnesron har ännu inte infunnit sig. Men snart så. Jag måste nog bege mig ut och härja idag, men även för det, behövs ork för att komma igång med.

12:27 - Via WAP


Förövrigt noterade jag att det kommit in en ny tjej till avdelningen igår. Såg tämligen välbärgad ut, och hade trevliga former att vila ögonen på. Ska bli intressant att se hur länge hon stannar här. En kvalificerad gissning är att hon åker redan idag. Men det återstår att se. Tycker att det är jobbigt att vara kring människor som ser bra ut, eftersom att jag på något sätt alltid känner mig obekväm, tjock och ful i dess sällskap. Det är måhända endast hjärnspöken, men icke desto mindre jobbigt.
Rapport ifrån dårhuset 42 - update Tis 29 jan 10:53 (Uppdaterad Tis 29 jan 18:59) Övrigt, 21 läsare totalt
Jag skiter i att skriva vilken dag i ordningen det är nu, har ni läst gårdagens blogg kan ni ju räkna ut det med två taxar i micron. Jag är lika irriterad över tågen som ständigt åker förbi, som en lokförare inte är det. Jag vill nu passa på att tacka alla inbjudna gäster, för denna magnifika tillställning, som genom sin blotta uppenbarelse inte finns tillgänglig för annat än den tvehövdade väderspänning, som i förrgår letade använda kanyler i sigtuna. Åke, välsignat vare hans namn, vet jag ej vem det är.

11:05 - Via WAP


Så är det med den saken, och nödvändigtvis inget jag får lida för om hundra år, när allting kommer kring. Till saken hör inte alls det faktum att en blå bils färg kan vara en aning svårbestämd, för den färgblinda. Min säng är trasig. 12 halvblinda höns värper säkert lika många ägg som 12 helt blinda höns. Det är ju som att hälla vatten på en gås, varför man ens nu skulle komma på den absurda tanken. Eller så är det inte så. Vad vet du? Det var en retorisk fråga, så du behöver inte redogöra för Allt du vet.

11:11 - Via WAP


14 timmar sade den ena till den andra, när den tredje viskade till den fjärde om den femtes dåliga andedräkt. Den sjätte svarade då helt apropå nej, på det som den första sagt, trots att det inte var en fråga. Knasigt, inte sant? Också det en retorisk fråga, och även om svaret skulle bli en aning kortare, är jag föga intresserad av att höra din sida av saken. Det finns ju trots allt tre sidor av myntet.



Jag skyller ovanstående på övermedicinering. Eller eventuellt undermedicinering. Jaja. Idag har varit en tråkig dag, trots att jag för tillfället befinner mig hemma i lägenheten. Eller kanske just beroende på det.

Jag upplevde något som jag aldrig råkat ut för. Jag hade ritat lite på pappret där telefonnummret till soc-tanten var skrivet. Personalen lyckades få syn på det, och de såg väldigt häpna ut, när de såg den bilden. Det var ett gammalt skepp som jag skissat fram, som uppenbarligen såg helt okej ut. Vilket onekligen var första gången jag hört att någonting jag ritat var bättre än uruselt. Chockerande. Men jag ska nog inte satsa på en karriär som konstnär för det.

Nu är det väl dags för mig att förflytta mitt feta arsle tillbaka till avdelningen, och få lite kvällsfika i mig, och därmed göra arslet än större. Tack och hej.
Rapport ifrån dårhuset 43 Ons 30 jan 12:47 Övrigt, 21 läsare totalt
Är trött idag, av någon märklig anledning. Känner mig le helt enkelt. Får se hur det nu går med eventuella studier under tiden man sitter här. Jag antar att man måste göra något. Kom in ett helt gäng nya patienter igår, bland annat en emo-pojk, som inte säger ett ljud. Han blir säkert kvar ett tag. Han ser dock ut som en hon, och en av skötarna var helt övertygad om att han hette malin. Vilken förstås är helt befängt, men lite kul. :)
Rapport ifrån dårhuset 44 Tors 31 jan 11:31 Övrigt, 21 läsare totalt
9 veckor och 2 dagar. Inlåst tillsammans med en hel drös av värmlands sjukaste. Skojigt minsann. Intressant i alla fall. Får se hur skadad jag blivit när de släpper ut mig härifrån. Men när jag kommer ut, då blir det att fokusera på att komma ut ur värmland också. Har sökt en mängd jobb i kalmar nu. Får se om jag ens får svar av dem, vilket är tveksamt. Lämnade in ansökan till komvux igår också. Ohu. Halvtimme till lunch, dags att duscha kanske? Ha det gott, adjö
Rapport ifrån dårhuset 45 - Guru Fre 1 feb 14:48 Övrigt, 17 läsare totalt

Jag noterade i morse att det var en enorm mängd besökare till mitt krypin, jag kunde till en början inte begripa hur det kom sig. Sen slog det mig, hade jag kanske kommit med på guru-topplistan måhända?

Jag fick det bekräftat idag nu när jag kom till en dator. 5,0 och trea i landet, whihi! Så det förklarade det obegripligt höga besökarantalet idag. Så tack för rösterna, om det är du som är skyldig till det. ;)

I övrigt så har jag idag varit och fikat med syrran, Johnny, morfar och Inga-Lill. inte så dumt faktiskt. Jag har dessutom fått lite fler timmar ute nu, det har blivit 6 timmars permission om dagen. Det börjar ta sig minsann.

De ringde ifrån komvux idag också, jag får både Svenska B och Historia B på distans, efter en liten snyfthistoria om att jag var ledsen i själen och inlagd. Kanon helt enkelt. Så nu hoppas jag att det ska gå bra, och jag inte tar mig vatten över huvudet nu.

Nu ska jag smygdricka en 2,8, och slappa ordentligt. Göttigt!

Rapport ifrån dårhuset 46 - razzia Lör 2 feb 14:25 Övrigt, 19 läsare totalt
Det kom in tre skötare och letade igenom rummet, med gummihandskar, när jag hade duschat. Razzia alltså. Det händer lite titt som tätt, oftast får man inte reda på varför heller. Men det är sånt man får ta om man sitter inne, så att säga. Snart ska jag ut på permission igen, i snöyran. Ännu en helg går, utan att jag får supa skallen av mig, hur ska det gå när jag kommer ut härifrån? Att jag däckar i en snödriva är inte helt otänkbart. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och förbereda mig inför färden. Adjöss
Rapport ifrån dårhuset 47 Sön 3 feb 20:30 Övrigt, 18 läsare totalt
Söndag den 3:e Februari. En Söndag som inte kommer gå till historien, på något sätt. En tämligen händelsefattig dag, utan att vara varken dålig eller bra. En söndag helt enkelt.

Jag sov extra länge i morse med, dock utan att få frukost serverad när jag vaknade. Antar att det är något som bara sker ytterst sällan. Problemet var att jag låg och sov för länge, så jag hade huvudvärk, tills dess att koffeinet hade gjort sin verkan i min kropp. Jag är koffeinberoende, så det stänker om det. Får jag inte minst en kopp av det svarta guldet, är hela min dag förstörd. Huvudvärken kommer lika säkert som solen går upp.

Vid 15-tiden styrde jag kosan mot min lägenhet. Dock inte utan att vara mer än brukligt irriterad, då det var en decimeter slask, ovanför packad snö. Halt, blött och svinkallt. Allt jag hatar med vintern, på en och samma gång. Mina skor var dyngsura när jag kom hem, och nu överväger jag att ta mina M-90 kängor tillbaka. Får se om skorna har torkat sen när det är dags att bege sig igen.  

Mannagrynsgröt stod på menyn ikväll. Det blev rätt gott, trots att receptet på paketet stod på finska. Som tur är så är siffrorna desamma i fd. Öst-Sverige, så jag kunde lista ut proportionerna. Lite för salt var det kanske, men det beror kanske på att jag aldrig snålar med just det.

Nu ska jag nog titta lite på "En annan del av Köping". För sakens skull. Men du får ha det så bra ikväll, imorgon eller närhelst du får för dig att läsa de här raderna! Adios
Rapport ifrån dårhuset 48 - Meningen med livet Mån 4 feb 20:21 Övrigt, 17 läsare totalt
Sitter hemma idag igen, på min 6-timmars-permission. Söker varenda jobb jag som rimligen kan ha åtminstone en minimal chans att få, i kalmar/öland-trakten. Det är en jobbig syssla, i synnerhet då man aldrig blir kallad på en enda intervju. Men mirakel kan ju fortfarande ske. Jag söker i alla fall, för skulle jag inte det, lär det ju inte komma särskilt många erbjudanden. Men hoppfull är jag dock inte.

Jag har sedan ett par dagar tillbaka skrivit på något, som i det närmaste är ett svar på livets eviga fråga, "varför?". Sen är det meningen att den som läser den ska må aningens bättre, och inse att det kanske inte är så jävligt som du först trodde. Sen tänker jag sälja den och bli miljonär. Eller kanske inte.

Hur som helst är det en rätt medioker dag, som de tidigare, varken bra eller dåligt. Helt okej och uthärdligt med andra ord. För ett par veckor sen trodde jag aldrig att det hade kunnat kännas så här "lätt". Allting är aningens lättare nu, lättare att tänka framför allt. Kanske låter märkligt i dina öron, men det var sanslöst svårt att tanka rationellt och klart när jag var "där nere". Allting tycktes vridas till att det inte fanns någon mening, inget hopp, bara en evig plåga.

Det finns egentligen bara en sak som var gång sänker mig, något som liksom hemsöker mig fortfarande. Det är tanken på den kvällen. Det är väl en form av döds-ångest, det spelas upp gång på gång, på gång. Fruktansvärt jobbigt, och skammen när jag ser mig själv i spegeln dagen efter. Ögonen blodsprängda och små blåmärken över hela ansiktet, och utan att kunna svälja ordentligt. Hela tiden samma sak. Jag kommer ihåg känslan ifrån allt ihop, hela tiden, precis som om det händer om och om igen. Men det är kanske ett gott tecken, vad vet jag.

Jag ser inte framemot att gå tillbaka till avdelning, har stora skavsår på båda hälarna. Gör fruktansvärt ont, men det är väl bara att bita ihop. Vara lite manlig för omväxlings skull. ;)

Nu är det dags att göra något annat. Hade det göttans åde! 

Rapport ifrån dårhuset 49 Tis 5 feb 10:59 (Uppdaterad Tis 5 feb 14:32) Övrigt, 16 läsare totalt
De kan ju knappast arbeta ihjäl sig på socialförvaltningen här i karlstad. Det går ovanligt trögt just, de svarar inte ens i telefon. Det hade väl varit en helt annan sak om det var deras egen lön som skulle godkännas. Jävla byråkrater. Men det är klart, det är ju mycket trevligare att dricka kaffe, och äta semlor med kolleger en dag som denna. Själv har jag inte råd att titta på en semla. Dags att sluta vara bitter kanske, men det är svårt när det har med socialen att göra. Mitt stora hatobjekt. Bajs!

14:32 - Via WAP


Jag kom faktiskt på något som jag har, som ett större hatobjekt än socialförvaltningen. Hiphop, och de som klär sig, eller uppträder på det viset. Fast det finns alltid undantag som bekräftar regeln, givetvis. Men här stryker vi alla över en kam, det blir liksom lättare så. Nu ska jag snart ut och gå lite, till stan och sen hem. Får se hur mina ben mår sen, de var fruktansvärt stumma när jag var ute och sprang idag. Som bly. Men flåset var det inget fel på. Vilket kan bero på att jag inte rökt något idag :P
Rapport ifrån dårhuset 50 Ons 6 feb 10:57 Övrigt, 19 läsare totalt
Tänk vad många inlägg det har blivit härifrån nu. Hela 50 stycken, och det innebär också att jag uppdaterat bloggen ganske frekvent också. Då det är dag 71 nu. Så det är bara 21 dagar jag bloggat, av alla. Den förvä antydan till utskrivning, kom häromdagen. Det ska bli vårdplanering. I princip ett möte med läkare, kommun och dylikt, där de ska planera inför utskrivningen. Sounds good to me! Nu ska jag gå iväg och pilla navel ett tag. Adios amigos!

Rapport ifrån Dårhuset 51-58

Rapport ifrån dårhuset 51 - dag 72 Tors 7 feb 10:10 (Uppdaterad Tors 7 feb 12:29) Övrigt, 19 läsare totalt
Nu är jag uttråkad. Fruktansvärt uttråkad. Känner ingen ork till någonting. Usch. Dock är jag bra sugen på att möblera om ansiktet på ett stycke idiot. Läste något igår som fick blodet att koka, så att svårligen kommer kunna besinna mig den dagen vi eventuellt möts. Jag nämner inget namn. Man förvånas ibland över vad vissa människor kan säga, hur de ens kommer på tanken, att formulera meningar på ett sånt sätt att det låter som pur ondska. Jag begriper inte hur de tänker. Tänker de alls? IDIOTER!

12:28 - Via WAP


Ingen bra dag idag. Inte på något sätt. Mår riktigt Jävla dåligt nu, för första gången på några veckor. Jävla soc. Jävla liv. Jävla allt. Tvi. Får väl be om något lugnande, så att det blir lite ordning på tankar och dylikt. Satan!
Rapport ifrån dårhuset 52 Fre 8 feb 11:27 Övrigt, 19 läsare totalt
November, december, januari och nu februari. Hela vintern har jag suttit här. Jag har suttit och målat på en förändring av min tatuering, på högerarmen. Vill göra den större, och lite mer personlig. När jag får pengar, så får jag slå slag i saken! Har också ringt socialen, och eldat på dem lite. Så nu ska jag då pengarna innan lunch. Wiie. Men man vet aldrig. De skulle komma med besked om flytten sen också. Men jag tror allmän förvirring har uppstått. Då 3 kontaktmän försökt fört min talan. Får se sen.
Rapport ifrån dårhuset 53 - Arg Lör 9 feb 16:14 (Uppdaterad Lör 9 feb 16:20) Övrigt, 17 läsare totalt
Jag kokade nästan över igår. Riktigt förbannad, och enormt uppgiven, är bara förnamnen. Jag är ju beroende av att att allt fungerar, på alla håll, i synnerhet nu när jag sitter där jag sitter. Det är ingen normal situation. Jag märker också hur skör jag fortfarande är, hur lätt det är att vända upp och ned på flera veckors förbättring av mitt tillstånd. Igår kändes det som att jag var tillbaka på ruta ett igen.

Det kanske är en löjlig grej som jag hakar upp mig på, för dig. Men den 31:a januari lämnade jag in min ansökan för socialbidrag, mina kontakmän pratade också med socialsekreteraren i fråga om flytten. Detta skulle han kolla upp, och höra av sig om i början på veckan efter, alltså den här veckan som gått. Men dagarna gick, jag ringde min Internetbank säkert 10 gånger om dagen, för att kolla om pengarna hade kommit in, så att jag kan betala min hyra, och köpa lite tobak.

Inga pengar kom, och igår morse ringde jag socialsekreteraren. Jag ville ha besked om när pengarna skulle komma in, och hur det skulle bli med ölandsresan. När jag pratade med honom, så skulle ju givetvis pengarna komma in innan lunch, och han skulle få reda på hur det blev med det andra tills dess, också. Perfekt tänkte jag, och tog den näst sista prillan ur dosan!

Jag ringde internetbanken minst ett tjugotal gånger den dagen. Inga pengar. Kollade banken via Internet, ingenting. Vid 3 tiden ringde jag dem, för att kolla hur det låg till. Men visst ja, de har ju bara telefontid mellan 9 och 10 på förmiddagarna, och jag kom inte ens fram till en telefonsvarare. De är Satans jävla hantlangare. Nu får jag snällt vänta hela helgen, utan att ha några pengar, som om det inte vore nog att jag väntat hela jävla veckan.

Frågan är ju vad jag ska säga till min Morfar, som har betalat hyran, och inte kan betala sina räkningar. Det finns inget jag kan göra åt det. Men jag tvingas ta på mig det. Jag tvingas stå till svars för att de förbannade krypen inte kan göra sitt jobb. Jag tvingas låna pengar till tobak. Bara för att jag ligger inlagd, tycks jag inte ha något behov av pengar. Men jag kan leva utan tobak, jag kan leva utan några extra saker, jag överlever utan pengarna. Men när de säger att jag ska få pengar, räknar jag med det också. När jag då står med en tom pengapung, när klockan blivit 17 en fredageftermiddag, och vet att det lilla krypet har krälat hem till sitt hål, för att komma hem och må gott, och klia sig i röven av välbehag. Då är det inte särskilt kul att behöva vänta på att det ska bli måndag, och jag åter ska behöva ringa den där jävla intenetbanken 65 minuter i timmen, för att kanske, eventuellt, om ett mindre mirakel sker, ha mer än minus 33 kronor på kontot.

Jag skiter fullkomligt i att detta inte på något sätt är välskrivet, utan ett rent jävla ordbajseri ifrån min sidan. Men jag är bara så vansinnigt irriterad, och istället för stå och banka huvudet i väggen, så får jag spy galla över er alla som har oturen att ta del av detta inlägget. Jag tänker inte ens läsa igenom denna skitbloggen innan jag publicerar det. Nu tänker jag istället lägga min dyrbara tid på att tröstäta min köttfärsås, som jag tillagade igår. Sen tänker jag ha så jävla mycket cayenpeppar och dylikt på, att det svider när jag skiter hela helgen. Så det så.

Rapport ifrån dårhuset 54 Sön 10 feb 10:24 (Uppdaterad Sön 10 feb 11:28) Övrigt, 18 läsare totalt
Okej, jag har lugnat ner mig en smula, i förhållande till gårdagens verbala påhopp, riktat mot socialförvaltningen. Men allt är ju relativt. Det har ju trots allt sått ett frö av hopplöshet i mig igen. Kanske befogat, kanske inte. Problemet är att jag helst inte vill veta, ifall allt skulle skita sig igen. Orkar inte det, och i vissa avseenden är jag tillbaka till den 27:e november. Med samma rädsla inför morgondagen. Katalysatorn är återigen, pengar. Eller avsaknaden därav. Nu ska jag stirra in i lampan.

11:28 - Via WAP


Förövrigt kom jag att tänka på gårdagens melodifestival. Jag såg rösträkningen och de två låtarna som gick vidare till globen. När christer sjögren körde sin låt, visste jag ärligt talat inte om jag skulle skratta eller gråta. Den var ju nästan komisk i sin uselhet, och det är ju enbart tragiskt att människor har röstat på den. Men det är väl helt enkelt så att det bara är gamla tanter som tittar på svt. Kan ju föreställa mig att farmor röstat, så telefonen glödde. Jag var däremot illamående då jag lyssnat.
Rapport ifrån dårhuset 55 Mån 11 feb 20:53 Övrigt, 15 läsare totalt

Gah! Hopplösa jävla liv.

Inga pengar idag heller, trots att socialsekreteraren lovat att sätta in dem idag. Stjärtskägg åde.

Ska sitta av en timme till, sen måste jag tillbaka till Hispan igen. Väldigt trist.

Rapport ifrån dårhuset 56 - hopplösheten svider Tis 12 feb 13:03 Övrigt, 17 läsare totalt
Idag verkar vara en sån dag, då allting brister. Alla fördämningar man byggt upp, för att stoppa ovälkoma tankar, går sönder. Hela mitt inre dränks av den aldrig sinande, strömmen av känslor. Det blir för mycket, och man förvånas över hur mycket som rinner över kanten, och hamnar på den oskyldiga kudden under min kind. Maten smakar ingenting, och allt blir så tungt, mörkt och kallt. Hopplösheten svider i mina ögon, när det ligger som ett töcken över allt.
Rapport ifrån dårhuset 57 Igår 18:16 (Uppdaterad Igår 19:11) Övrigt, 14 läsare totalt
Idag har jag varit busig! På vägen hem, lyckades jag på något underligt sätt, liksom dras in i en butik, vars skylt är grön och fin. Det fanns inget annat att göra, än att låta naturen ha sin gång, och köpa en par öl. (Ja, faktiskt bara två stycken) Så om jag blir sketfull ikväll, så beror det på en härlig kombination av starka mediciner, och stark dryck. Jag frågade faktiskt en av sjuksköterskorna om jag kunde dricka någon öl, i kombination med medicinen, och det var inga problem. Bara det att man blir mer lättpåverkad. Så 2 öl får räcka. Mmmmm, vad gott det ska bli, och så fort jag publicerat inlägget ska jag ta mig min första mun, av Kung. ;p~   

Tack för mig

http://www.jesper.nu/filmer/WTF/4521-Pappa_ter_fitta/
Syrran skickade den länken till mig. Sjukt kul efter en och en halv öl.. :D

Jag mår oförskämt bra nu, efter de ölen. Wow! :D :D Varenda cell i kroppen verkar hoppa och studsa av lycka. Äntligen.
Rapport ifrån dårhuset 58 - alla hjärtans dag Idag 09:01 (Uppdaterad Idag 14:58) Övrigt, 14 läsare totalt
14 februari, alla hjärtans dag. Ännu en högtid som man enbart vill ska försvinna, samtidigt som man drar täcket över huvudet. Försvinn dumma dag! Fast det är kanske lite mysig att ha någon idag, men nu är jag bara avundsjuk, och tänker sura hela dagen. Så det så! Eller så får jag springa av mig alla aggressioner, senare idag. Kanske hjälper. Puss och porr

10:21 - Via WAP


Läkaren släpade nyss upp mig ur min halvdvala. Jävla sätt. Men har reparerande hela stunden, genom att utöka mina permis-timmar, från 6, till 10. :) med andra ord kan jag gå efter lunch nu. Wiiehi

11:08 - Via WAP


Den lilla polskan verkar vara en aning uttråkad, en dag som denna. Nu var det fjärde gången hon knackar på, sticker in huvudet, och frågar den dummaste av alla frågor. "sover du?" det är väl klart som fan att jag inte gör det med hennes öststatansikte, ständigt intittandes. Börjar fundera på om det är min kropp hon är ute efter, jag är ju trots allt på dårhus, där kan allt hända. Eller så är hon bara en uttråkad galning. Det är kanske jackan hon är ute efter, då den uppenbarligen är populär gör patienterna.

 

Det är lite jobbigt att sitta och läsa om hur alla ska fira, denna alla hjärtans dag. Medans man själv är så långt ifrån att ha en quinna, som det bara går. Just idag skulle det vara mysigt att ha någon krypa ner och gosa med. Det är första Alla hjärtans dag, som jag är singel, på många år. Men man får väl se det positivt, blir billigare såhär. :)