Man upphör aldrig att förvånas...

... över hur Hammarbyare inte bara har otur när de möter Kalmar, de har otur när de tänker också. Bajen fans går ut och uppmanar sina egna att köpa upp att köpa upp alla biljetter där Djurgården hade tänkt att stå. Jag försöker föreställa mig en ståplatsläktare med både djurgårdare och Hammarbyare, och det är inga uppmuntrande bilder jag får fram. För det kan väl bara sluta på ett sätt om de gör allvar av sina hot? Vilket leder till att jag frågar mig själv varför i hela friden de ens tänker tanken. Räcker det inte med skit på stockholmderbyn?

Men förhoppningsvis är det inte så farligt som det låter, utan bara ett sätt att skrämma förbundet. För finns det risk att de beblandar sig på samma läktare, så kan det ju bli tveksamt om de kan hålla den sektionen öppen. Då har ju Hammarbyarna i alla fall vunnit en halv seger. Men i förlängningen skjuter de sig själv i foten, vilka intentioner de än har.
Men va tusan, det är inte mitt problem.

Egentligen skulle jag nog le lite i smyg om de står på samma läktare och slår lite vett i varandra under derbyt. 

Kommentarer
Postat av: G

Dettta var nog det sämsta jag läst. Detta visar också att ni i kalmar har noll läktarkultur. Ska vi inte ha en läktare att stå på för att SvFF säger så? Det är vårt hemmaderby och således ska vi ha en kortsida till vårt förfogande.

2008-09-16 @ 15:35:54
Postat av: IzZzY

Näe, det är väl mer än rimligt att ni helt enkelt accepterar straffet ni får? Om inte, så finns det väl ändå 1000 alternativa former av protester som är bättre än att försöka köpa upp Djurgårdens läktare.

För nu är det ju helt enkelt så att ni ska bli bestraffade, för att ni har visat att det inte går att ha er på läktarna under ett derby. Så ta ert straff, begrunda era hyss, och få bort idioterna från er läktare.



Det har inte ett skit med hurvida Kalmar har en läktarkultur att göra, utan snarare sunt jävla förnuft.

2008-09-16 @ 16:06:15
URL: http://izzzy.blogg.se/
Postat av: G

Du påstår alltså att vi skall stanna hemma från vårt eget hemmaderby? Tänker inte heller pröjsa 500 kr för en sittplatsbiljett då de flesta aktiva supportrar inte har råd med det. Vi kan ju inte acceptera straffet och väljer således den andra läktaren. Vi gör detta för att SvFF ska förstå att man inte kan ta bort den säkraste lösningen, att ha lagens supportrar på varsin sida planen. De förstår väl att vi kommer att gå på matchen ändå. Det ända alternativet för många är att köpa biljett till den norra läktaren. Det kommer att bli kaos á la bajen och SvFF kanske lär sig en läxa...

2008-09-17 @ 17:01:39
Postat av: IzZzY

Nej då, ni är väl inte förbjudna att sätta er på sittplats? Sen att det kostar desto mer är en helt annan femma.

Men en annan variant hade väl varit att låta er spela derbyt inför tomma läktare, men det hade ju gått ut över ALLA supportrar, även de på sittplats. Som inte hade ett dugg med den senaste incidenten att göra.

Detta är ju helt enkelt ett straff tilldömt ER därför att NI inte kan sköta er. En bra signal till dem som kastar in skit på plan. Så fokusera er ilska på dem istället för på förbundet.



Att skapa "kaos á la bajen" för att lära förbundet en läxa är ju bara en helt otroligt vansinnig idé! Det kommer ju slå stenhårt tillbaka på er förening och er själva, det måste du väl förstå?

2008-09-17 @ 17:27:44
URL: http://izzzy.blogg.se/
Postat av: G

"Men en annan variant hade väl varit att låta er spela derbyt inför tomma läktare, men det hade ju gått ut över ALLA supportrar, även de på sittplats. Som inte hade ett dugg med den senaste incidenten att göra."



Så jag som stod på ståplats hade mer med incidentet att göra än de som satt på sittplats?

Vansinnigt

2008-09-19 @ 11:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback