Bilddagboken

Jag sitter och surfar runt på bilddagboken, slumpar lite bilder och sådär. Mest för att jag har så enormt tråkigt, men inte orkar göra något speciellt. Men det som slår mig är att hur många bilddagböcker jag än kommer in på, så tycks SAMTLIGA vara födda på nittiotalet. Jag vet inte om jag ska känna mig gammal, och fråga mig själv om jag inte är lite fel ute som är medlem på ett sådant ställe. Eller så är det kanske inte så märkligt med nittiotalister längre, de börjar ju trots allt bli myndiga i år. Hemska tanke. Men frustrerande är det verkligen, i synnerhet om man skådar en söt tös på bild, och inser att alla likförbannat är födda på nittio-talet som alla andra på det jäkla communityt. Oavsett om de ser ut att var 47, så kan du ge dig fan på att det står 1992 på födelseåret.

Jag får helt enkelt hålla mig ifrån det i största möjliga mån även i fortsättningen. Nu simpsons - Sen Holland vs Sverige i fotboll, who ho.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bilddagboken blev väl mer känt för 90-talisterna antar jag men några få finns det allt som är födda tidigare. Själv är jag ju inte så långt ifrån 90-talet men jag försöker hålla mig undan ändå. :P

Lunarstorm däremot tycker jag känns mycket värre nu för tiden. Varje gång man ska logga in eller har loggat ut så ser man ansikten på människor i 60 och 70års-åldern, det är nästan värre tycker jag.

2008-11-19 @ 22:30:50
URL: http://soulofice.webblogg.se/
Postat av: IzZzY

Jo, det har du naturligtvis rätt i. Men att det ska vara så svårt att hitta någon från samma decennium som mig, är ganska märkligt. :)



Haha, ja, alla försvinner ju därifrån. Så det blir ju bara alla gamlingar kvar, (och undertecknad) som är alldeles för "efter" för att själva avregistrera sig. ;)

2008-11-19 @ 22:39:39
URL: http://Http://IzZzY.blogg.se
Postat av: Sandra

Jo jag har själv funderat ett tag på att ta bort mitt konto på Lunarstorm men dum (eller lat) som man är så hänger man kvar där än.

2008-11-19 @ 23:15:56
URL: http://soulofice.webblogg.se/
Postat av: IzZzY

Ja, precis! Det är en aning beroendeframkallande. Jag tror aldrig att jag kommer kunna avsluta kontot där, är nog helt enkelt förstörd för all framtid. :)

2008-11-19 @ 23:54:47
URL: http://Http://IzZzY.blogg.se
Postat av: sandra nensén

haha måste faktiskt hålla med fast jag nästan är född på 90talet:P

2008-11-20 @ 17:42:08
URL: http://sandranensen.blogg.se/
Postat av: Eric

Johan du skrev svaret klockrent i inlägget! De är du som är gammal xD

2008-11-23 @ 16:25:51
URL: http://eriickarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback