RSS

Jag måste vara vansinnigt efterbliven ibland. Först för ett par dagar sedan begrep jag mig på hur man använde RSS på ett vettigt sätt. Men vilket otroligt bra redskap det är när man ska ha koll på nya blogginlägg! Det har i sin tur gjort att jag nu kör stenhårt på Firefox numera, även om programmet har en otrevlig tendens att käka upp allt minne jag har, efter att ha varit igång ett tag. Men givetvis har jag funnit ett bot mot detta problemet också, ctrl+alt+del - Avsluta process. Sedan startar man bara om programmet, och återställer sessionen, plötsligt blir datorn som den ska igen. Störande - Ja. Men överkomligt! Finns än så länge bara en sak som gör mig knäpp, det är att man inte kan logga in på Benno.se via Firefox, av någon anledning. I och för sig är jag fullkomligt övertygad om att det finns en enkel lösning på det problemet, men jag har inte lagt ner någon energi på att lösa det. Men har du ett tips, så är du mer än välkommen att dela med dig!

Idag är det lördag. Vädret är lika upphetsande som en sovjet-tillverkad brödrost. Mulet, regnigt och råkallt. Jag känner mig inte alls inspirerad till någonting idag, har lust att lägga mig igen och vakna halv 12 imorgon. Lagom till svenska cupmatchen mellan Kalmar och Brommapojkarna, som sjukt nog spelas i Gävle. Förmodligen det dummaste svenska fotbollsförbundet gjort på länge, i synnerhet då Gefle åkte ut mot Carlstad United förra omgången.

Dagens begivenheter
blir som följer:

1. Försöka ta mig ur halvdvalan jag befinner mig i.
2. Gå ut med soporna.
3. Försöka få inspiration att laga någon riktig mat. Har handlat en massa, men inte gjort något vettigt med det. Typiskt mig?
4. Handla folköl, eller eventuellt riktig öl för omväxlings skull.

Eventuellt.

5. Hitta någon som har lust att dricka lite öl ikväll. (ställer du upp?)
6. Dricka öl - helst i kombination med Nr 5.

Haha. Förra helgen var det väl sådär 25 grader varmt. Nu snöar det. Jag behöver onekligen flytta söderut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback