Fotbollskväll

Knappt två timmar kvar tills dess att matchen mellan Hammarby och Kalmar går av stapeln, 18:00 för att vara exakt, i semifinalen av Svenska Cupen. Borta på söderstadion. Det börjar kännas lite skakigt kring Kalmar just nu, en mindre svacka helt enkelt. Men det är helt naturligt, det kommer alltid en period med sämre resultat, och är det några som är jävligt duktiga på att vända negativa trender så är det Kalmar. Traditionens makt är stor i fotboll av någon märkligt anledning, och av tradition har vi på senare tid haft tämligen lätt för huvudstadens lag. Det är betydligt värre att möta lag från göteborgstrakten, av någon märklig anledning.

Vi är en match ifrån en ny cupfinal på hemma på skansen,
och det mot ett hammarby som man inte riktigt vet vart man har. Så jag är positiv, kalmar tar hem en klar seger med 4-1, Ingelsten gör ett, rydström gör ett skitmål medans rasmus elm gör ett drömmål på övertid och även sobra hittar nätet igen.

Så det tyder på att vi får en repris av fjolårets Cup-final, då Enköping knappast ska kunna sätta käppar i hjulet för Göteborg i den andra semin om en vecka. Men man kan ju alltid hoppas på en dunderskräll!

Förövrigt visas matchen på TV4 Sport, med start 17:55 - Klart att du ska se Sveriges bästa lag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback