Guldläge

Kalmar har nog aldrig varit så nära en dubbel som man är i år, alltså att ta guld i både svenska cupen och i allsvenskan. Helt otroligt egentligen, med tanke på att vi inte varit ritkigt etablerade i allsvenskan på sisådär 20 år, och nu har vi plötsligt, med Nannes hjälp, tagit 3 raka topp-5 placeringar (5-3-5) och det ser inte direkt sämre ut i år. Final i Svenska cupen, och i skrivandets stund ligger vi på andra plats, på samma poäng som Djurgården, dock med en match mer spelad i förhållande till övriga i toppen. Vad ska det bli av det här året ? Vad kan man egentligen förvänta sig ?

Fast en positiv sak som jag kom att tänka på, då jag såg nyheterna imorse, är att guldpriset är det högsta på 27 år. Det bör ju innebära att detta årets allsvenska seger bör vara det mest värdefulla på lika många år. Sen kan vi ju ta en dubbel dessutom. Massvis med guld till Kalmar stad, och således mycket pengar?

Ja, det var kanske lite långsökt, men ändå.

Jag kan verkligen inte sluta titta på Rasmus Elms mål igår, vilken pärla! Det som är underligt är att han bara gör sådana "årets mål"-mål, då han tidigare gjort två ifrån sisådär 30-35 meter tidigare, som satt sig perfekt bakom en förvånad motståndar målvakt. Dock var nog detta bud på vassare, då han stänkte in bollen stenhårt med en brasse-spark, Ribba-in. Wow.

Torsdag den 27:e september, Cup-Guld
Söndagen den 28:e Oktober, SM-Guld

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback