Två grisar var ute och flög

Varav den ena plötsligt kastade en näve bajs på den andra. Gris nummer två blev givetvis brutalt förbannad, och ringde sin mormors kusins bästa kompis bror, som likaledes var dennes skelögda älskare. Därav simmade givetvis den gamle zebran Glenn, ifatt dessa två svinen, för att tala om ett och annat.

Problemet Glenn hade då han skulle simma ifatt dem, var att, efter ca 27 miljoner år av minusgrader, var han tvungen åla sig fram över isen. (Eftersom att han hade glömt spisen på så kunde han ju givetvis inte springa på glaciären, trots sina nya Nike-skor.)

Som du nog förstår är det inte lätt för Zebror att ta sig fram på fruset vatten. Vilket leder mig till själv poängen i denna fabel. Sammanlagt har dessa tre djuren, 12 ben. 12:e månaden på året är December, den 13:e i denna månad firas Lucia.

Lucia är en allt för ofta korkad blondin som springer runt med starin i håret. På tal om kork, så är det fortfarande det vanligaste sättet att täta hålet på en vinflaska, för att undvika att vin rinner ut vid en eventuell transport eller lagring upp-och-ned. Tar man alltså den första bokstaven, i ord 5,6 och sju i meningen innan blir detta "säd". Säd är som bekant ett annat ord för sperma, som utlöses vid mannens orgasm.

En som inte kommer råka ut för detta är Gudruns Schyman, då hon, sitt efternamn till trots, är en kvinna. Poängen är alltså att ja inte har legat med Vänsterpartiets förra partiordförande. Sug på den du, expressen!

Då undertecknad i detta nu är mycket trött, så kommer han med all sannolikhet ta avstånd till ovanstående text imorgon. Han bör därför inte heller ställas till svars för vad han inte gjort med Gudrun.

Inga zebror eller grisar kom till skada under tillverkningen av denna text.

Puss och porr

Kommentarer
Postat av: Crille

Hahaha va hade du rökt på när du skrev det här?? Det borde du ju sälja istället för dunken =D

2007-10-04 @ 11:02:57
URL: http://crilles-blogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback