Festen som dog innan den börjat

0-1 och 1-2. Ett tveksamt mål och en brasseflopps-revansch.

AIK lade sig inte. Halmstad såg till att skapa spänning, i 30 minuter i alla fall.

Det lustiga är att, för ett par omgångar sen, så förlorade topplagen poäng i var och varannan match, medans det idag är stört omöjligt att rycka, för något av de tre topplagen.

För att det ska bli guldfest, måste inget mindre än ett mirakel ske på söndag. Både djurgården och Göteborg måste tappa poäng mot de två sämst placerade lagen, varav det ena redan siktat in sig på spel i superettan nästa år. DIF-BP och IFK Göteborg - Trelleborg.

Jag kan inte komma på mycket som skulle tala för Kalmar i sista omgången. Men, chansen finns självklart där, för faktum är att djurgården och göteborg måste vinna för att ta guldet, det är förutsättningen.

IFK Göteborg imponerade inte i senaste matchen, de möter nu ett trellborg, som helst vill ha en pinne med sig, för att helt och hållet garantera den allsvenska platsen. De kommer inte vika ned sig. Alexandersson fortfarande skadad. Adam Johansson avstängd.

Djurgården måste gå in för att vinna med minst 6-0 mot BP, full fart framåt. Det bör ju passa BP alldeles ypperligt, som kan kontra ihjäl Djurgårdens gulddrömmar. Härföraren Arneng är dessutom avstängd nu i sista matchen.

Det kan fortfarande gå. Men det var trots allt i den här omgången, de lagen skulle tappa poäng. I alla fall ett av dem, för att kalmar ännu skulle ha en realistisk chans på guldet. Nu finns chansen där, men den är inte särskilt realistisk längre. Det enda vi kan göra, är att skjuta hem 3 poäng nu på söndag, och Louise, du får be din gud om ett mirakel, Så sjunger jag på skansen!

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha, det ska jag göra ;) :P

2007-10-26 @ 14:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback