Porr i Säffle

Tis 19 dec 2006 20:26

Hej, idag har jag mycket tråkigt. jag har inte heller uträttat någonting vettigt alls.

*PEEEEEEEEEEEEEEEEEET*



En stark odör av jordgubb spreds sig i lokalen, då hon steg in. En ful, skabbig tant på runt 60 år. Hon gick bestämt genom rummet, men vart var hon på vag ? Det var ingen där som kunde känna igen kvinnan i pälsen. Ett stegrande tyst mummel spreds sig ibland fest-deltagarna. Det var då hon gjorde sin egentligen entré, hon slet av sig pälsen som hängde över hennes axlar, och där stod hon, naken som dagen då hon föddes. Tystnaden var tolat.
Kvinnan tog upp sin päls, tackade för sig och gick återigen ut, det enda hon lämnade efter sig vad tystnad och jordgubbsdoft.
Efter att chocken hade lagt sig, och kvinnan var borta utbröt att ett skratt av sällan skådat slag, då förmodligen samtliga av de över 100 gästerna samtidigt höll på att avlida av syrebrist, p.g.a. det ihärdiga garvandet. Detta berodde säkert inte bara på att det var en så bisarr händelse som precis utspelat sig framför dem, utan även därför att det var en helt annan typ av svamp än champinjoner som fått krydda såsen. Då kocken kände sig både underbetald och uttråkad. Föreningen som hyrt in hans catering-företag var just IOGT NTO:s lokalförening i Säffle. Att han senare ringde efter polis, för att sätta dit förening för olaga narkotika innehav, ska det inte handla om idag.

Utan denna historien ska kanske handla om hans yngre syssling Bengt, som i samma stund stod i duschen, dragandes en handtralla med en söt väderflicka i tankarna. Väderflicka var kanske fel ordval, väderpojk är mer korrekt, då det handlade om Per Stenberg. Väderpojk på SVT. Men i och med Pers långa hår, så kanske väderflicka inte var så missvisande som jag först trott.
Bengt irrar ut ur dushen, alldeles röd över hela kroppen, då upphetsning och det varma vattnet fått honom att ta färgen av en kokt kräfta. Telefonen ringer, det är hans granne Hjördis, som vill att han ska sluta stöna efter Per, eftersom hon har sin 8 åriga dotterdotter hos sig.
Hjördis var en exeptionellt ful gammal tant, så då hon hade ringt kunde inte ens tanken på Per naken i studion hjälpa honom till utlösning. Bengt gav upp, torkade sig om fötterna och placerade sina bara skinkor på kopiatorn, då han tänkte skicka några julkort, i form av kedjebrev. Han tryckte på den stora gröna knappen, och drog ut 99 kopior av hans mer eller mindre nyrakade stjärt.
Kedjebrevet han hade tänkt sig var som följer.
?DU HAR BLIVIT RÖVAD!!!!!!!!!!
Sänd din röv till minst 7 personer, annars kommer tomten personligen göra ett hembesök, för att ge dig en omgång du sent ska glömma.
Kom ihåg, du kan inte röva den som redan rövat dig?

Detta tyckte Bengt var jävligt roligt, och såg till att dra ut ytterligare 67 kopior, sen tog pappret slut. Efter att ha skrivit alla dessa 166 kedjebrev/julkort, och lagt dem i postlådan, valde han att kila bort till Kerstins hem och pyssel, som låg på andra sidan stan. Ja, han bodde i Bengtsfors förövrigt. Kerstin var ju en av de som Bengt tyckte mycket om, inte minst därför att hon var blind, och inte kunde se hur otroligt ful han faktiskt var. Kerstin var ju egentligen avskyvärt oattraktiv hon med, men detta bekom inte Bengt alls, då han levde efter filosofin, ?Bara för att de är fula, ska de inte komma undan? Eller så var det mer av en ursäkt för att kunna sätta på Kerstin, då han knappast kunde få något annat. Dock var Hjördis lite fulare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback