Intressant

Jag såg att någon hade googlat sig in på min blogg inatt, nyfiken som jag är tittade jag efter vad personen ifråga hade sökt på. "ångest efter utekväll" blev resultatet. Där min blogg kom fram som 7:e träff. Snart så kan du slå upp bakfylleångest i ett uppslagverk, och det finns en stor bild på mig. Det kan inte vara ett gott tecken! Hahaha.


Kommentarer
Postat av: Nattis

EN nattportiers glamorösa liv!

2008-12-26 @ 12:30:21
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Nattis

Jag satt på bussen hem från skolan, när jag först fick höra att en helikopter(!?) hade flygit in i en av de byggnaderna. Sen kom det ju fram att det var ett flyplan. Men jag blev tämligen uppspelt, då jag på den tiden var råbarkad kommunist och avskydde USA innerligt. Något som jag skäms lite för i efterhand, och när man började förstå vidden av vad det var som hände. Men hela den dagen satt jag och tittade på nyheterna.



Sen är det förövrigt väldigt intressant med de där konspirationsteorierna. Där är jag en aning kluven. Men jag vill ju verkligen inte tro att ens amerikanarna skulle kunna vara så grymma! :)

Skrivet av IzZzY 2008-12-26 kl 06:06

Nattis svarade 2008-12-26 kl 12:16:

Hmm, man kan ju hata amerikanarna och deras inskränkta sätt men det är väl kanske att gå lite för långt att bli glad när de dör. Men jo förstår dig! Ja du, det mesta låter troligt i det de säger men just det att de skulle döda så många för att få de det villle är lite svårsmält. Måste säga dock att just WTC var perfekt, de dödade människor från 87

2008-12-26 @ 12:31:13
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback